Hestehov

På torsdagen gikk jeg tur etter traumebehandling. Det er noe med syn av vann når det er “snøkule” i hodet. Det er beroligende for meg og ekstra fint når man går en tur samtidig.

Jeg har for min egen del ført regnskap over eksponering av en spesiell “sekvens eller del” siste måneden. Eller, dvs fra 19.januar til 15.januar. Psyk I. tippet 30 timer. Korrekt svar er 88 timer.

Så lurte vi ikke lenger på hvorfor jeg var sliten og sov litt ruskete. Og jeg lurer ikke på hvorfor jeg lykkes. Jeg lykkes fordi jeg er tålmodig. Jeg lykkes fordi jeg er målrettet. Jeg lykkes fordi jeg stoler på prosessen. Jeg lykkes fordi jeg ikke gir meg. Jeg lykkes fordi jeg jobber med det. Jeg lykkes fordi jeg ikke er redd for å ha det vondt. Jeg lykkes fordi at selv om jeg står med dritt til halsen tar jeg et bevisst valg om å gjøre som hestehoven på våren – jeg snur ansiktet mot solen.

The universe always falls in love with a stubborn heart!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.