Herberget er (nesten) alltid åpent!

I julen passet vi et hamster. Det var nemlig en storesøster, venninne til Ida, som kjøpte dette til sine småsøsken uten å tenke på at de skulle reise vekk. Veien var derfor kort fra Rasta til Hanaborg, og vi fikk en gjest.

Var ikke så mye liv i dette dyret på dagtid. Rundt 22:00 derimot kviknet han til og løp i hjulet sitt i time på time. Kjempeaktiv. Men ville ikke la seg håndtere. Da beit han. Siden dette ikke er mitt dyr anså jeg ikke temming for å være en del av jobben.

Noen var litt mer glad for at herberget er åpent for alt med fire bein og pels. Lånepus var veldig interessert i dette lille vesenet som fortsatt hadde puls. Han var villig til å gjøre noe med det.

Ingen dyr ble skadet i Kosekroken Herberg i 2019. Vi går for et skadefritt 2020 også. Her er det hjerterom og husrom. Og Lånepus kommer fortsatt selv om det ikke ble hamster under juletreet til han.

Hva er en katt? Det er en rettelse. Da Gud hadde skapt musen, sa han: «Nå, der har jeg gjort en dumhet.» Og så skapte han katten.

Victor Hugo

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Herberget er (nesten) alltid åpent! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.