Han kan 120 ordre, men….

Denne katten som stadig kommer innom, han er en artig fyr. Og da jeg skulle pakke kofferten min gjorde han dette. Hoppet oppi kofferten. For det første var han umåtelig søt. Og her kan dere også se at han ikke er en liten pusekatt…. men hvorfor gjør han dette?

Jeg googlet og i følge Side2 er dette basert på instinker disse dyrene er proppet fulle av siden tidenes morgen. For det første, og det som er mest naturlig, handler dette om sikkerhet og artens overlevelse. I Kosekroken er det ikke så veldig ofte skummelt, så det måtte være flere grunner.

Enten så liker han ikke å bli a) klappet og strøket på. Han vil altså være i fred. Da må jeg si at på tross av instinkter at denne katten er ganske dum da denne kofferten ble gjenstand for ting som ble putten inn og ut av kofferten de neste minuttene (og han flyttet seg ikk).

Alternativ b) er at han vil ha det varmt. For de som har vært i Kosekroken kan de fortelle at det ikke er spesielt kaldt hos oss. Badet er en liten badstu og fungerer kjempefint for å heve gjærdeig.

Så jeg tror det er en annen ting. Nemlig c) han vil være i sentrum. Denne kofferten fikk mye mer oppmerksomhet enn han! Og nei, han ble ikke med på turen, altså!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Han kan 120 ordre, men…. -

  2. Ha ha! Han er søt da!
    Som bare kommer innom når det passer. Han vet vel at hos deg er det alltid husrom ?
    Hvor skal du ut å fly nå? Jobb?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.