Hadde det enda vært plass!

Jeg bruker ikke bilen ofte lenger. I et selskap forleden ble jeg omtalt som “bilnazisten.” Jeg blir ikke fornærmet, og det visste avsender, jeg er bare lite fan av en rotete og møkkete bil.

Men dette bildet ble tatt en dag jeg skulle rett videre etter jobb og ville spare ti minutter på ettermiddagen. På vår stasjon er det særdeles få parkeringsplasser ved togstasjonen. På en god dag går det en del biler her. Men neppe mer enn ti om alle stokker og parkerer skikkelig.

Dette var ingen god dag. Det er noe som heter at man ikke skal ha større bil enn man kan kjøre….. Her vil fordommene tilsi at det er en dårlig sjøfør som har kjønnet kvinne eller en mann med liten tiss.

Om du hadde tilhørt en etat som kan skrive ut bøter, og det var lov å gi bot for idiotisk oppførsel, hvor mye hadde du krevet inn da?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

 1. Pingback: Hadde det enda vært plass! -

 2. Til h*ns forsvar, det kan jo hende at bilene sto anerledes parkert når vedkommende parkerte?
  For det har jeg opplevd. Ar min parkering ser helt tom sete ut fordi bilene rundt meg har dratt og nye kommet til. ?

  • @Elisabeth: Ja, jeg skulle gjerne vært enig i den. Og da er det greit. Men det som er/ var greia var at det sto biler tett i tett hele veien, minus disse to plassene som ble tatt opp av en, og deretter tett i tett….. jeg før lyst til å ripe bilen!

 3. Som hun over skriver, det kan jo hende ag bilene stod annerledes.
  Men sånn det ser ut av bilde, IKKE INNNENFOR!

  Eller hva med de som kliner bilen sin så nærme din, at du ikke en gang kommer inn i bilen. Det er også ganske fantastisk, syns jeg ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.