Gå på eggeskall

I spent many years walking on eggshells. Never doing or saying the right thing. One day I decided I’d had enough and stomped all over them. Those broken eggshells cut me deeply as I walked away…. but this was the most beautiful pain I’ve ever felt.

Jeg tror ikke man kan løse alt ved et positivt sitat eller tanke på morgenen. Det er en prosess. Det er et valg. Lett er det ikke. Men det er fortsatt et valg. Mitt valg. Mitt ansvar.

Noe smerte er bra. Store forandringer kommer sjelden uten smerte i en eller annen form eller grad. Noen har hatt vondt i årevis og opplever lettelse ved å ta en beslutning. Noen har levd smertefritt i fornektelse i årevis og får vondt når de innser at det må bli en forandring.

Jeg har gjort begge deler. Er det greit når det står på? Ikke i det hele tatt. Når det stormer som verst på havet bryr du deg ikke om hvilken dag det er Trippel- Trumf neste uke. Da har du nok med å holde deg fast. Men en dag roer stormen seg. Du seiler inn i en lun havn. Og så finner du ut at du vokste der ute.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.