Frisør med OCD

//Annonse//

Det er så mange fordeler med en frisør som har OCD. For det første blir det en del latter når folien skal kuttes. Vanligvis ikke et stort problem. Litt mer utfordring når folien kommer i farger. Man kutter virkelig ikke midt i en farge?

OCD på sitt beste!

En annen fordel er jo at slike frisører, de gir seg ikke på et halvgodt resultat. De går for perfeksjon, hver gang. Dette er andre gangen jeg har sett henne trylle med farger foran øynene mine. Sist var med Vilde som kom med minst like mange farger som meg selv denne dagen.

Ettervekst, gamle farger og andre frisører sine synder

Når du velger frisør er det smart å tenke på de som en fastlege om du har behov som kan ligne litt på mine. Når frisøren blir kjent med håret ditt, ja da er det større sjanse for at dere lykkes sammen og får det resultatet du jakter på.

Forandringen er helt utrolig etter to timer!

Jeg ville aldri klart å få til dette hjemme. Jeg kunne tenkt at jeg kunne spart noen kroner her og der, men når alt kommer til alt ville jeg ikke blitt fornøyd. Jeg ville skadet håret mer enn nødvendig og sikkert endt opp i stolen til slutt uansett.

Fornøyd kunde

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.