Fremgangsmåte på restehals

Flere har spurt om hvordan “restehalsen” lages, og den er så enkel at det nesten er flaut. Denne kan du strikke overalt, ja ungene kan strikke denne som en del av påskeverksted. Utmerket måte å bruke restegarn på!

Du kan strikke akkurat hva du vil. Bare rett begge veier, perlestrikk eller som meg… en vridd rett og en vrang for å få det inn i fingrene. Jeg synes det er finest når det ser likt ut på begge sider. Og vidden på halsen er jo enkel å regulere, spissene kan godt ha litt overlapp.

Og når du er ferdig bare flipper du den ene spissen over den andre. Så kan du selvsagt dekorere med knapper eller hekle en blomst. Kun fantasien setter grenser. Og om den er varm? Jupp, to lag med merinoull og luft i mellom skal jeg love deg er deilig! Tusen takk, Besta, for at du viste meg denne i jula!

restehals

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Fremgangsmåte på restehals -

  2. Ungene klarer det! Tror du mamma’n klarer det? Meg altså ?

    Kjempefin!og som du sier, fin måte å bruke opp restegarn (for de som har det ?) på.
    Kanskje jeg skal ha som mål å lage en til hver av guttene? Neste vinter. Eller etter den… hva tror du?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.