Fordeler og ulemper ved to bosteder

2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt
Fordeler og ulemper

Hva er verst ved å bo på to steder?

Det at man må dra med seg ting mellom stedene. Det er ganske urealistisk å ha for eksempel to Playstation. Og om jeg ikke er ferdig med et maleri, men da blir det jo kjørt….

Er det noen fordeler å bo på to steder?

Ja, man kan gå til den andre om man trenger en pause. Blir som å rømme litt, men det er trygt.

Jeg tør spørre ungene vanskelige spørsmål. Hos oss er det rom for alt. Mest av alt skal det være rom for å tørre snakke om ting man synes er litt vanskelig. Som å spørre om hvordan de lever med ditt valg.

Skilsmissen var mitt valg. Det var jeg som sa de skumle ordene. Det var jeg som sa det til ungene. Jeg flyttet ut. Det var ikke deres valg. Men de har aldri brukt det mot meg. De har aldri sagt jeg har ødelagt livet deres eller ønsket oss tilbake.

Unger lever her og nå. Ungdommene også. Når foreldrene har det bra har ungene det bra. Det tror jeg fortsatt oppriktig på. Når de voksne står støtt på beina sine, da kan de også tåle hele ungen sin. Også de dagene de ikke alltid er like lette å være glad i.

Så kjører jeg en bag hit eller dit. Eller et maleri. Unger “går feil” og kommer ekstra. Det går helt fint. Og de synes forresten at en uke fortsatt er helt perfekt lengde på samvær. Jeg sa at mange gjerne går over til to uker. Men det er ikke aktuelt hos oss. Enda. Så får vi se da, vettu, hvor det ender?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Fordeler og ulemper ved to bosteder -

  2. Enig med deg,
    Har vi voksne det bra, har barna det bra! ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.