Fordel: Ikke trangt om plassen!

Jeg er så trøtt at øynene renner. I natt kastet jeg jeg fra side til side og tenkte at jeg måtte sove så jeg ikke ble trøtt og forsov meg.

Alt var lagt til rette. Sengetøy hadde hengt ute til lufting hele dagen. Rene trekk, nydusjet og tidlig i seng. Sjelden har det vært verre å finne ro. Sist gang jeg kikket på klokka var den godt over ett.

Men jeg kom meg opp klokka fem. Kaffe fikk jeg også. Toget tikker akkurat inn på Oslo S og jeg er klar for en dag i Porsgrunn.

Som vanlig er jeg på et tog før tiden. Jeg orker ikke stress. Det er ikke et alternativ å miste neste tog fra Nationaltheatret for å si det sånn.

Men det er ikke kø for å komme inn. Det er ingen kamp om plassene. Jeg vet at jeg kan slumre litt på neste tog. Dette skal bli en bra dag.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Fordel: Ikke trangt om plassen! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.