Fliser og dirty tricks

Annonse for Bygghjemme. No

Fliser er enkelt å vedlikeholde. Tåler en trøkk og varer en liten evighet. I Kosekroken er det fliser på vegg og gulv på badet. Hvite fliser som for alltid, eller i hvertfall for lang tid fremover, vil være like fine og tidsriktige.

Badet er ikke så stort. Så resten av tekstilene er også hvite. Da er det litt mer følelse av både luft og rom. Men det finnes mye annet fint også da! Er du spenstig i ditt fargevalg hjemme, eller går du for nøytrale farger?

Flisene vaskes til vanlig bare med Ajax. Når jeg synes det krever litt ekstra er det grønnsåpe og salmiakk. Så skyller jeg over med rent vann. Da synes jeg også det lukter skikkelig rent. Og innimellom en runde med dampvasker. Særlig i dusjsonen kreves det litt ekstra krutt innimellom. Men damp lukter jo ingenting. Men rent blir det! Pass bare på silikonen som kan løsne av varmen.

Det finnes selvsagt egne vaskemidler for fliser. Det er bare å ta kontakt med din leverandør, eller google litt, så finner du en dullion alternativer. Det er vel gjerne fugene som er de flestes største mareritt. Hvor mange har sittet med børste og skrubbet???

Hvordan sørger du for at dine baderomsfliser holder seg rene og pene? Gi meg dine dirty tricks!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Fliser og dirty tricks -

  2. Jeg drømmer om fliser til hovedbadet vårt. Jeg har lyst til å bytte alle fliser….
    Men det er vanskelig å finne de perfekte flisene, syns jeg. Bygghjemme har mange fine og det er masse fin inspirasjon å hente der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.