Få unger, sa de! HAFF!

2019-02-12 19.19.19-lappeteppet-eggekartong

Jeg oppdager stadig nye ting. Og stadig nye tomme ting. Jeg skulle steke egg. Tar ut en, litt for lett, kartong og konstaterer at den er tom. Jeg har aldri kjeftet på ungene fordi de spiser eller lager mat. Men jeg forstår ikke hvorfor man setter igjen tom emballasje slik at det kan bli erstattet.

Men noen ganger gjør de det med snert, da…. som da jeg fant en tom dorull da jeg kom hjem fra teateret!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Få unger, sa de! HAFF! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.