Et hjem å bo i!

Henriette Grimstad skrev en artikkel som ble publisert i Tønsbergs Blad om interiørtoget som krasjet. Om år med utbytting av møbler, maling av vegger og inspirasjon fra Instagram.

For jeg er nemlig en av dem som i årevis har fulgt interiørtrendene nesten slavisk. Jeg har fulgt minst et tosifret antall interiørkontoer på Instagram. Jeg har lest utallige boligreportasjer, jeg har malt for flere titalls tusen kroner, og jeg har hyppig byttet ut møbler og pynt.

Resultatet? Hjemmet mitt er pent og trendy – og klin likt alle andres.

Henriette Grimstad

Det har jeg tenkt på mange ganger i Kosekroken. Nå har jeg faktisk alltid hatt relativt frie hender der selv om jeg leier. Vi har en avtale om at om jeg ønsker gjøre noen permanente endringer så skal jeg spørre, men at de som regel sier ja og dekker kostnaden om dette er noe som øker verdien.

Jupp, dette har jeg bygget sjæl. Og dusjforheng fungerer fint for å skjule det som er bak!

Til nå har jeg bygget inn varmtvannsberederen, fordi den var stygg og det var umulig å plassere noe oppå den. Jeg plassbygde også et lite avlukke ved siden av til vaskemidler og skittentøy. Resultatet er et “rent og ryddig” uttrykk. Det er to år siden. Jeg har ikke endret en skit der siden.

Her er det godt å sove og se på film, der det er hjerterom er det husrom

Sofaen er fem år gammel. Forresten har vi ikke byttet ut annet enn kjøkkenbordet siden vi flyttet inn. Vi byttet til et mer plassbesparende bord som haddde plass til flere hjerter rundt når alle klaffer er oppe.

Lite bord, praktisk med klaffer og lagring i skuffer på begge sider

Jeg orker ikke bruke mye penger på interiør. Når jeg har noe som funker, så forblir det gjerne slik. Jeg vil heller bruke tiden min med mine kjære og i naturen fremfor med malerulle eller i butikken på evig jakt etter den perfekte lampen.

Det er både billig og miljøvennlig å være fornøyd med det man har. Og kanskje det med tiden kanskje blir like trendy?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Et hjem å bo i! -

  2. Jeg kan skrive under på at den sofaen er god å sitte i!

    Du er så flink til å utnytte plass og ikke minst ta vare på det du har. Der er du virkelig et forbilde, Anja!
    Klart det blir trendy en gang! Jeg er litt som deg, er ikke merkverdig opptatt av dyrt design eller trender. Jeg har min stil og den funker for meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.