Endelig fikk også jeg hjelm!

Sykkelhjelm

Etter en uke på hjul med Vilde sin skoleklasse, og rosa hjelm, har jeg fått min helt egen hjelm som er bare min. Ikke nok med at den matcher sykkel, den sitter som støpt rundt skallen min! God lufting, lett å justere og ha på hodet. Føler meg trygg nå. Tusen takk!!!

Så på tirsdag, da Vilde hadde sin sommeravslutning, rullet jeg ned til toget og videre til Rådhusparken etter jobb. Utstyret ser jo litt stilig ut sammen, da? Og ekstra poeng for å møte sykkelklassen på nettopp sykkel?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

 1. Hilsen fra Markus (3 år)
  Alltid ha på hjelmen på din tur.
  Det viser oss at du er lur.
  Pass nå på. Store og små,
  Alltid ha på hjelmen på din tur.

  Fra vennebyen. Den synger han hver gang jeg også minner han om hjelmen!

  Grattis ned hjelm! Bedre sent enn aldri ?
  Og god sykkeltur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.