Sykkelhjelm

Endelig fikk også jeg hjelm!

Sykkelhjelm

Etter en uke på hjul med Vilde sin skoleklasse, og rosa hjelm, har jeg fått min helt egen hjelm som er bare min. Ikke nok med at den matcher sykkel, den sitter som støpt rundt skallen min! God lufting, lett å justere og ha på hodet. Føler meg trygg nå. Tusen takk!!!

Så på tirsdag, da Vilde hadde sin sommeravslutning, rullet jeg ned til toget og videre til Rådhusparken etter jobb. Utstyret ser jo litt stilig ut sammen, da? Og ekstra poeng for å møte sykkelklassen på nettopp sykkel?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.