En sunn sjokolademousse!

Gunn Helene er en bakende yogi. Hun har lagt ut et tips jeg tenker kan passe som en hverdagsdessert. En sjokolademousse med avokado! Jeg har testet å lage “Bounty” og det er overraskende lett (og smaker minst like godt som den i butikken!

Er du opptatt av å lage sunnere alternativer av kjente oppskrifter?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: En sunn sjokolademousse! -

  2. Tusen takk for at du deler, fine Anja! Gleder meg Tim å høre hva du syns – og ikke minst, ungene!!!

  3. Oj, ny kombinasjon for meg!
    Var det godt? Digger avokado, ikke såååå glad i sjokomousse, men det horestrøket spennende ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.