En bra bonus- lørdag

Kaffe med Anki Panki

Forrige lørdag startet med togtur fra Hanaborg til Asker. Som den drevne #livetmedmånedskort passasjeren jeg er dukket jeg passe tidlig opp, med kald og varm drikke, nyladede hodetelefoner, sekk og passende sko.

OK, sistnevte skulle vise seg ikke være helt passende. Det var mine nye hvite joggesko som man tydeligvis ikke kan bruke med kun nylonstrømper i første dag. Allerede på Hanaborg stasjon hadde jeg saftige vannblemmer selv førsteårs medisinstudenter ville likt klå på.

Asker kulturhus

Men jeg fikk løsnet på skoa, jeg fant frem til Asker kulturhus og jeg traff Anki. Alt en time før forestillingen startet. Det kaller jeg bra flaks og gode ting i fleng. Da vi kom inn møtte vi også Mette og Ivar og dannet Nysirkus Volt sin foreldregruppe.

Barna er jo egentlig ikke hos meg denne dagen, men jeg fikk en bonuslørdag alene med Vilde og det skal man ikke kimse av. Ukene, både med og uten barn, går fort siden vi er så vant med dette nå. Vi har liksom funnet rytmen. Til deg som har første påsken uten barn: det blir lettere!

Før forestillingen

De leverte så bra, alle sammen, tårene rant og jeg tok ikke et eneste bilde av dem. Denne gangen var jeg faktisk ikke så nervøs siden det er kort tid siden forestillingen. De har trent mye i det siste og trening er det eneste som funker.

Ekstra poeng til Vilde som ønsket å sitte ut hele forestillingen sin og den neste. For i pulje to var nemlig to av hennes venner fra Nyrsikus Volt med. Jeg dro for å se ett nummer på UKM. Jeg endte opp med å bruke hele dagen der og se trettito! Her snakker vi valuta for pengene!

Etter forestillingene dro vi tilbake til hovedstaden med tog. Vi løp alt vi kunne og rakk det sånn akkurat. “Det holder det, sa Gundersen, det greier seg med det” nynnet jeg. Jenta ville ha burger. Jeg sa at det var greit på en betingelse.

Etter x- antall forsøk endte vi opp på Storo og “Johnny Rockets” med burger og fries. Pluss verdens beste milkshake. “Me toppa heila driden” med å reise på kino (som er nabodøra). “Journal 64” var en dansk film i beste påskekrim stil. Jeg tror jeg likte den bedre enn Vilde. Men vi tok bakerste rad med bord, skinnrecliner med varme og elektrisk kontroll. Jada, jentene på tur.

Pengene vi sparte på å kjøpe periodebillett brukte vi lett opp på taxi tilbake. For hvilken normal forelder tar med seg kidden sin på trikken ned til sentrum ved midnatt fredag for å bytte til et nattog? Men at det hadde vært en fin dag, det var vi begge enige om.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: En bra bonus- lørdag -

  2. ?
    Du, apropos hvite joggesko… jeg har tenkt å Google oppskriften på å få hvite sko igjen! Eller har du den tilfeldigvis liggende på lur? Jeg må vaske mine, så de blir hvite igjen.

    Så koselig med en bonusdag – selv om det var både sent og blemmer på føttene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.