En annerledes 17.mai

Dette var min 17.mai. En lang tur i skogen, lydbok på øret, sol og null pynt. Jeg hadde flagg ute, i plante og vaser. Men ingen kake. Ingen tog. Og bare en unge hjemme, som strengt tatt snart skal regnes som voksen.

Vilde sov over hos venninne, badet og koste seg. Ida var også med vennninne på dagen. Når kvelden kom spiste vi en god middag og så en film sammen.

Slik blir det, når man ikke har plikter på skole eller familie i nærheten. Det er en annen rytme nå, en annen dans. Det er ikke dermed sagt den er feil. Du må bare finne tonen.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: En annerledes 17.mai -

  2. Det høres ut som akkurat den 17. mai’en jeg ønsker meg! 🙂

  3. Det høres ut som en meget avslappende og deilig 17. Mai spør du meg. Ikke det store maset..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.