“Du er en overbevisende blondine” sa hun

Jeg ville ikke virke sutrete i forrige innlegg. Er ikke det altså. Stabil humørmessing, ganske all right å dele adresse med uten store temperatursvingninger. Håper ingen tror jeg sitter hjemme med lyset bokstavelig talt av. Det gjør jeg ikke.

I går møtte jeg et fyrverkeri av en dame. Og hun skal faktisk hjelpe meg å spare penger! Mer om det i et annet innlegg. Hild, nei ikke Hilde, er blant annet fargeinspirator, designer, personal shopper og damen bak den inspirerende bloggen “Fineforforty .” Her kan alle lære noe!

Jeg plukket henne ut i en svær forsamling bare ved å la blikket sveipe over forsamlingen. Platinablond og oransj! Tærne bare krøller seg av glede! Hun er en av mange kvalitetsbloggere i Influens og blir du ikke bare litt inspirert av å se bildene hennes på Instagram må vi nesten ta en prat og tur til optiker.

Fra Fineforforty sin Instagram

Jeg skal få en rapport litt senere “på meg selv” men jeg bobler litt over akkurat nå. For jeg er inne på noe, folkens. Selv om tenåringene mine mener jeg kan gå i babyrosa magetopp har jeg noe vett og forstand. Jeg kan forresten bruke babyrosa.

Og buksene var innafor. Og at jeg er en overbevisende blondine? Hva skal man si til det? Jo, man smiler og sier takk. Alderen farer hardt mot håret mitt og valget å gå fra mørkt til lyst ble støttet.

Det var så fint å møte en proff. Som ikke bare er trivelig men som faktisk kan sine saker. Vi testet med store fargeprøver og jeg kan si en ting med en gang. Det ække no’n fasit.

For uansett om du er en klassisk “vinter eller vår” vil det være farger innenfor anbefalte skalaer som ikke passer. “Lyseblå” sa jeg. “Den får jeg ikke til å funke.” I teorien skulle den det. Men den trakk all farge vekk. Lyserosa funker. Sort funker. Og den knalle rosa fikk øynene til “å poppe.”

Så de fargene som gjør meg glad skal jeg fortsette å bruke. Og ja, fargen rød er ikke helt vekke den heller. Den gjør meg glad!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: “Du er en overbevisende blondine” sa hun -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.