Du aner ikke hva godtesjuke er….

….. før du faktisk står og tygger i deg den harde lakrisen ingen egentlig liker.

Bunaden er hentet. Den sitter som et skudd! Snart bare tre korte uker igjen til den store dagen. Blomster er valgt ut. Det er flere enn meg som kjenner det pirrer nå!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

9 Comments:

  1. Pingback: Du aner ikke hva godtesjuke er….

  2. Kjent sak, det der med å spise det man ikke likeer engang, når sukkersuget er GIGANTISK! Lykke til med forberedelser og sommerfugler i magen, det virker som du har kontroll -du er rå på planlegging!

  3. Sukker er sukker!
    Liker du virkelig ikke lakris? Olala! Jeg eeeelsker lakris! Salt lakris ??

  4. Haha låter kjent :p

  5. Tja, jeg har blitt fortalt at enkelte spiser kakepynt når nøden er stor, så å spise det ingen liker i godteskåla kan ikke være så ille? #spisoppmat og alt det er…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.