Does it spark joy?

Det startet for noen dager siden med en stol i oppkjørselen. Jeg sendte snap til noen venner om at her bodde det nok en ekstrovert person. I går tok det “helt av” og jeg begynte lage en tegneseriestripe i hodet.

Hva er det som skjer bak lukkede dører? Er det “Ekstrem oppussing” eller er det Marie Kondo som er på besøk? Skal det flyttes fra huset eller er det noe man kanskje burde kontakte kommunen om? Var det en fest som gikk over styr eller er det noen som er tatt i utroskap? Teoriene er mange.

For en ting er å spøke om slikt, men det kan jo være en personlig tragedie bak dette her også. Dette er jo ikke det jeg vil definere som normal oppførsel og jeg kjenner jeg ikke har spesielt lyst til å ringe på døra for og sjekke.

Jeg kan godt bli beskyldt for å være den nysgjerrige nabokjærringa jeg, altså. Jeg tenker at det til tider er verre å overse og ikke bry seg. Mitt spørsmål er: hva skaper du deg i hodet av hva som har skjedd her. Og hva hadde du gjort?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Does it spark joy? -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.