Det umulige ble mulig!

I år ble det kjøpt juletre i Kosekroken. Ikke stort, grønt Disney- juletre. Ei heller hvitt faenskap. Treet skal være grønt. Ferdig snakka. Uansett: jeg fikk det ned i esken igjen. Det er jo egentlig en umulig oppgave. Men jeg hr bestemt meg for at umulig ikke er ett ord i mitt vokabular. Det kan bare hende det tar litt lenger tid.

Pynt er sortert i ulike farger og lagt i kjelleren. Eller stuebordet. Det ser kanskje ikke ut som om det er ett system nedi der men tro meg. Det er det. Og jeg vet hvor jeg har alt. Og jeg vet alt jeg har. Full oversikt. Takk, KonMari!

Når jeg tenker meg om burde jeg faktisk tatt symaskinen ned i bordet. Lysestaker, vaser og “generelle potteskjulere burde stå sammen med telys, stearinlys og duftolje…..

Oldemors gamle lintøyskap inneholder ikke broderte emblem på stivede putetrekk. Men har blitt ett møbel som er i bruk og til glede hver eneste dag!

Men nå: KAFFE!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Du er dama som har stålkontroll! Jeg fikk IKKe treet ned i esken igjen og ba Robert bare bruke litt pakketape mens jeg satt meg på esken. Juletre-—Linn 0-1!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.