Det har jeg aldri gjort før!

2019-02-17 17.26.14 - lappeteppet-hals- hekle- blå- enkel
Kan man hekle en hals?

Så da klarer jeg det sikkert? Uten hverken oppskrift eller erfaring men med pågangsmot er det jo nesten ikke grenser for hva man kan få til. Når man sitter der, alt er rent og ryddig så kan man hekle seg en (superenkel) hals. Det hele gikk ganske så raskt og jeg hadde ikke så mye plan bak prosjektet må jeg innrømme.

2019-02-17 17.26.10- lappeteppet-hekle- hals- enkel
Med lange klaffer foran og bak!

Garnet er fra “Søstrene Grene” og er i ull og bambus. Heklepinne måtte jeg også kjøpe. Den var med lys (jeg oppdaget ikke det før jeg kom hjem, fancy!). Den ble heklet med lange klaffer foran og bak, og en relativt stram hals som kan brettes til nesehøyde, og funket overraskende bra i bruk. Mer funksjon enn stil, men det er jo litt meg i ett nøtteskall?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Det har jeg aldri gjort før! -

  2. Ser bra ut det der da =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.