Det er ikke størrelsen det kommer an på!

Ja, det har vel mange fått høre. Jeg kan legge til at det ikke er høyden det kommer an på heller! Har fått høre mer enn en gang at jeg spiser som en voksen kar, og det selv om jeg er alene. Kotelett i fløtesaus. Smakte helt greit. Gleder meg til å lære trikset som gjør den himmelsk.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. ????
    Det er aldri størrelsen det kommer an på ? sånn generelt sett altså …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.