Den fineste gaven

maleri-ida holt

Jeg fikk mange flotte gaver til min bursdag. Men den fineste av dem alle var gaven fra Ida. Dette er det siste hun har malt, det er i fra helgens kurs med Shaban Bamerni. Jeg liker de ansiktsløse barna på stranda, en annen stil og enda en utfordring hun taklet.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Nydelig! Jeg er så imponert, og for en utvikling!

  2. Pingback: Den fineste gaven -

  3. Ida altså, hva den jenta får til! Ordentlig bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.