Den fineste gaven

maleri-ida holt

Jeg fikk mange flotte gaver til min bursdag. Men den fineste av dem alle var gaven fra Ida. Dette er det siste hun har malt, det er i fra helgens kurs med Shaban Bamerni. Jeg liker de ansiktsløse barna på stranda, en annen stil og enda en utfordring hun taklet.

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Nydelig! Jeg er så imponert, og for en utvikling!

  2. Pingback: Den fineste gaven -

  3. Ida altså, hva den jenta får til! Ordentlig bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.