Den dagen ingenting ble som det skulle

I går var en sånn dag. Den dagen ingenting ble som det skulle. Jeg skulle hjem å sove. Natten i forkant hadde vært noget ruskete. Jeg skulle spise disse scampiene i kjøleskapet og kanskje se en episode med «Reign» med hårkur og ansiktsmaske. Så ringte telefonen.

Plutselig befinner jeg meg på «Mye Moro» med en jente på prøverommet som prøver den ene kjolen frekkere enn den andre, en prest i nabobåsen og broder Tuck som syntes det var svært så deilig å gå rundt i en kjortel. De to siste var (ukjente) menn.

Etter en deilig middag og litt shopping til kveldens egenpleie reiste vi tilbake. Veksling av unger, dusjing, testing av sminke og kostymer med påfølgende kubbing. I dag var det tre blidfiser i Kosekroken med kostymer, skrå blikk og kommentarer man kunne få bakoversveis av. Og om vi noensinne mangler penger kan en av oss delta på rapekonkurranse og hanke inn førstepremiepotten.

Mon tro hvordan denne dagen blir?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Det gjelder å kunne ta ting på sparket! Sove kan man gjøre seinere…Om man rekker!

  2. Dagen ble bedre da vi møttes ?
    (Litt håper jeg) Tusen talk for idag! Veldig koselig å skravle, bare synd tiden går så innmari fort noen ganger. Men vi ses snart igjen, Anja!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.