De jobber visst på spreng?

Det er ikke nødvendig å påpeke at søringer ikke kan kjøre. Det som er idiotisk er at man kjører på veier man ikke bør kjøre på. Jeg har forståelse for at folk kjører. Jeg har ikke like stor forståelse for at ikke kommunen klarer holde veiene åpen. Det er jo ikke akkurat slik at dette ikke var varslet eller spådd?

Jeg og Ludde gikk tur i halvannen time. Det var biler i grøfter og busser på tvers. Fortauene var selvsagt ikke måkt men en form for sti hadde det allikevel blitt til i løpet av dagen. Men i løpet av denne turen så vi ikke en eneste brøytebil? Det synes jeg faktisk er litt merkelig.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.