De jobber visst på spreng?

Det er ikke nødvendig å påpeke at søringer ikke kan kjøre. Det som er idiotisk er at man kjører på veier man ikke bør kjøre på. Jeg har forståelse for at folk kjører. Jeg har ikke like stor forståelse for at ikke kommunen klarer holde veiene åpen. Det er jo ikke akkurat slik at dette ikke var varslet eller spådd?

Jeg og Ludde gikk tur i halvannen time. Det var biler i grøfter og busser på tvers. Fortauene var selvsagt ikke måkt men en form for sti hadde det allikevel blitt til i løpet av dagen. Men i løpet av denne turen så vi ikke en eneste brøytebil? Det synes jeg faktisk er litt merkelig.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Jeg så brøytebilen NÅ nettopp, i vår lille, private vei. Her blir vi ikke prioritert, men likevel er bonden superspill å måker veien for oss! Takk for det sier jeg. For Robert og naboene (og jeg litt) har måkt snø i over 3 timer i veien og oppkjørselen idag ❄️

    Men jeg er veldig glad for at det endelig kom masse masse snø!

  2. Enig! NÅ er det faktisk nok! Mer enn nok! Gleder meg til å ake ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.