Brette klær – Ikke brettefest, litt mer som vorspiel?

Brette klær

Brette klær

Brette klær – Ikke brettefest, litt mer som vorspiel?

Dagen starter ikke med å brette klær. Men en god start på dagen er å være så forut oppgavene at man får hengt opp en klesvask og programmert den neste til å være klar til man kommer hjem? Det er slettes ikke alltid jeg er så i forkant, eller tidlig oppe på morgenen, ekstra deilig med en slik start når det skjer. Det er noen som har “brettefest med podcast” (uten å nevne navn) men jeg mister motet og livgleden om jeg har mer enn to maskiner foran meg. Det må være overkommelig og mulig å gjøre på kort tid slik at godt humør ivaretas. Whatever floates my boat!

Husarbeid er noe en kvinne gjør uten at noen legger merke til det, med mindre hun ikke har gjort det. ~ Evan Esar

Jeg bruker faktisk en del typ KonMari tips for å brette klær. Jeg har alle mine daglig klær i ett smalt høyskap. Kjoler, tur- og treningstøy er inne hos jentene da det er noe vi bruker felles. Her finner du noen andre smarte triks for å brette klær! Hvordan bretter du? Eller går alle bare inn på vaskerommet og henter det de trenger selv?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

 1. Det sitatet der følte jeg meg truffet av, haha 😛
  Vasking og bretting av tøy tror jeg er eneste husarbeidet jeg liker (og jeg er ikke ironisk en gang!). Jeg koser meg med å sysle med slikt aleine, hører på musikk eller tar med meg kurven med reint tøy og ser en episode av noe på tv mens jeg bretter meg gjennom og sorterer =) Og det blir en del av det med to små barnehagebarn for å si det slik…

 2. Jeg synes det er et herk å finne frem klær som skal strykes, men når det er gjort så koser jeg meg, veldig. Musikk, podcast eller lydbok på øret og et særdeles hyggelig klesskap etterpå.. Men den daglige vaskingen og brettingen tar mannen seg av, det eneste jeg må gjøre er å gå over for å få set til ås e ryddig ut. Og sortere klær sammen med like klær. Jeg inngpr ikke en diskusjon, bare gjør det, for om ikke så må jeg nok ta ansvar for bretting av klær igjen 😀

  • @Nann Karin: Jeg har to strykefrie skjorter, de bruker jeg ofte….. og en del takknemlige kjoler, som også blir brukt. Ting som må strykes bruker jeg faktisk ikke. Jeg liker ikke stryking og unngår derfor slike plagg! Haha! Glad dere har ett system som funker!

 3. Jeg vasker, tromler, bretter og legger inn i garderoben, for alle 6! (Snart 7)
  Jeg vil ikke påstå at jeg digger det, når haugen med klær er stort som et høyt fjell, men jeg gjør det likevel, ellers har jeg ikke kontroll. Når det kommer til klær, garderoben og kontrol – så må jeg si at jeg har stålkontroll! Hvor hvert eneste plagg er, til en hver tid! I hvilket skuff eller skap den ene strømpebuksen befinner seg osv. Jeg elsker system!

  Ps, du har inspirert meg igjen – følg med på bloggen ??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.