Bilde på det virkelige liv

Dette her er egentlig veldig symbolsk for hvordan Livet ser ut. På forsiden, den vi viser frem, den er polert og fin. Eller i dette tilfellet, vasket og malt. Mens baksiden, den er ikke like vakker. Men hva spiller vel det for rolle, det viktigste er jo at man klarer lure andre til at det er fint og flott. Det er derfor det kalles fasade.

Jeg kaller det hykleri. ;o)

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Bilde på det virkelige liv -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.