Bakglatte ski og piggfrie dekk

Jeg skriver cirka like mye om bilkjøring som hårfjerning. Skriver heller ikke ofte om bilens egenskaper. Bilens mil har det riktignok blitt skrevet noe om. Sjåføren klarer seg sånn nogenlunde i historiene. Men i går lå Lille Blå skikkelig tynt an!

Etter en heftig (for meg!) trening på karaten styrtet vi inn på Europris. To svære esker med vaskepulver (kan i det minste skille på hvitt og farget tøy, tenker jeg). Storkanner med Klorin og Salmiakk. Og to sekker med vedbriketter. I tillegg var det tilbud på Jif sprayer så det tok vi med, Vilde fikk åtte småpakker med rosiner og Ida leselys til å klipse fast på boka. Siste setning hører ikke til historien, forresten.

Uansett: med godt humør og friskt mot reiser vi hjemover med Lille Blå. Alle er slitne og fornøyde over at vi både rakk trening og Europris før dørene ble lukket. Og det gikk kjempefint. Jeg tror til og med at vi sang litt sånn som i filmen “Sound of music”. Det var riktignok til en av Britney Spears frekkere sanger, men det var allsang, altså!

Og så kom vi til den lange “Monsterbakken”. Vi kom ganske høyt opp, men ikke helt på en måte. Det er så lite festlig å rygge ned den bakken at jeg nesten ikke kan få sagt det.

Ned bakken, ny frisk og like godt humør. Etter femte gangen må jeg innrømme at motet ikke var like høyt, latteren satt ikke like løst og selvtilliten gikk parallelt med snøen på veien.

Ringte husbonden som kom ned for å strø (jupp, det er dette som er kjærlighet. Alle kan rive med seg en blomsterkvast fra Statoil eller skrive “elsker deg” på veggen din på Facebook). Lastet alle kjøpte varer og to unger frem i passasjersetet og rygget opp hele lange “Monsterbakken”. Det gikk kjempefint men jeg kjente pulsen i drøvelen!

Utsikt er kult!
– men noen ganger skjønner jeg hvorfor naboen har firehjulstrekker!

2014-01-15 20.33.50

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Jeg nekter å ha noe annet enn 4hjulstrekk… Selv om jeg bare bor rett over kneika. Det har stått en semi midt i bakken hele morgenen i dag. Stakkars mann….

  2. @Linus: Til deg hadde jeg kommet på landeveissykkel uten mønster. 😉 Det er svingen etter deg som er rene faen om man møter noen! Og har du ikke nok fart der kan du glemme den laaaaaaaaaaange relativt rette bakken etterpå. Hehe, som regel kommer jeg hjem uten puls i øra!

  3. Du vet at du må vaske hvitt tøy med color-vask? Hvis ikke så blir det grått etterhvert. Det meste av det hvite tøyet vi hat er FARGET hvitt og da trenger man farget (colorvaskemiddel) for at det skal bli hvitt. Kun optisk hvitt skal bruke hvitt vaskemiddel 🙂

  4. @Vigdis: Karatedressene og hvit bomull har jeg alltid vasket med hvitt. Det virker ikke grått (enda). 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.