Babor PRO Skin activator mask

//Annonse//

Babor PRO Skin activator mask

Jeg har blitt sponset produktet. Og det er jeg glad for. Er allerede på tube nummer to. For dette er nå blitt noe jeg bruker minst to ganger i uken, helst tre. Jeg tester ut noen nye produkter, men før jeg legger på noe så bruker jeg Skin activator.

Det prikker og blir varmt, det kjennes ut som om blodet suser rundt på “ultrapowersuperspeed.” Huden blir rød og varm, som om jeg har sittet i en badstu. Etter maks åtte minutter vasker jeg den av.

Babor PRO Skin activator mask

Denne masken har vært terapeutenes favoritt i årevis! Selv i klinikker som ikke jobber med Babor vil de veldig gjerne ha denne i sine behandlinger. Masken er en skikkelig oppvekker for huden! Denne kraftige masken aktiverer mikrosirkulasjonen med nikotinat, et derivat av vitamin B3. Den øker mikrosirkulasjonen og stoffskiftet, og forbedrer dermed også hudens evne til å absorbere påførte hudpleieprodukter.
Merk: masken forårsake ofte en svak rødhet, og en mild sviende følelse. Veiledning: Bruk 2–3 ganger i uken, etter rengjøring. Påfør sjenerøst på ansiktet, nakken og bryst. Utelat øye- og munnområdene. La virke i 3–8 minutter. Brukes ikke på irritert hud.

Uansett hva jeg putter på huden etter dette absorberes det umiddelbart. Det er som om slusene står helt åpne, det må bare oppleves. Serien omtales som en “aktiv serie uten nedetid” og jeg kan garantere at denne vil du kjenne effekten av med en gang.

Nå tester jeg ut en AHA Peeling fra samme merke. Men uansett merke og hva jeg gjør, og ikke, vil denne her følge meg. Produktet som tok meg med storm! Jeg tygger i meg kamelen som sa “det der er sikkert bare reklamesnakk.” Kan noen sende over litt vann så jeg får ned pukkelen?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

4 Comments:

  1. Pingback: Babor PRO Skin activator mask -

  2. Den høres jo helt fantastisk ut =)

  3. Fantastisk! Altså, hvis du kjenner til de som formidler dette så kanskje de trenger en forsøksperson med veldig herpa hud pga sykdom og medisiner? Tenk hvis det funker – burde jo bli knall reklame for produktene ! Glad for at du har funnet noe du er fornøyd med, er en jungel å navigere i mtp voksen hud, og ikke minst stor fare for å kaste bort tusenlapper på bomkjøp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.