Annabelle Comes Home

4DX er en nyskapende teknologi som gjør det mulig for deg i salen å virkelig være til stede i handlingen som foregår på lerretet. Ved bruk av stoler som beveger seg i alle retninger, i samspill med effekter som blant annet vind, vann, regn, tåke, bobler, luftskudd og lukt, vil 4DX levere en unik og heftig kinoopplevelse for våre gjester.

NF Kino

Og da skjønner kanskje folk hvorfor jeg var litt skeptisk til å se en skrekkfilm i denne salen? Den dokka er jo stein hakke galen i alle filmene og denne var intet unntak.

En ting er å være med på eventyr i en sal hvor seter beveger seg og radene hopper avgårde. Men når man er med på eksorsisme og får vievann sprutet i ansiktet og løper fra spøkelser…. helsike!

Men trenger du få en bekreftelse på at du lever? Kjør på! Skrekkfilm i 4dx på Ringen kino leverer!!!!

For å hindre at Annabelle skaper mer fordervelse, låser demonologene Ed og Lorraine Warren, henne inn i et rom i huset sitt, plasserer henne “trygt” bak vigslet glass og får en prest til å velsigne den besatte dukken. Men marerittet gjenoppstår en natt når Annabelle vekker de onde åndene i rommet og alle peiler seg inn på et nytt mål – Warrens ti år gamle datter Judy og vennene hennes.

NF Kino

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Annabelle Comes Home -

  2. Whæh! Usikker på om jeg hadde turt det der altså ???
    Godt å kjenne at man virkelig lever ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.