Anbefaling: Too Good To Go

Kilde: Too Good To Go

Har du hørt om matsvinn? Har du fått med deg at jeg innimellom ber deg #spisoppmatendin? Nå har jeg tatt den et steg videre. Nå har jeg endelig fått lastet ned, og testet, appen “Too Good To Go.”

Hva er matsvinn?

Når god og spiselig mat havner i søpla så blir det til matsvinn. Det er ikke bare maten som havner i søpla, men også alle ressursene som ligger bak det å produsere, foredle, frakte og oppbevare maten. Matsvinn er et stort miljøproblem som vi alle kan gjøre noe med. Vi i Too Good To Go jobber med å bevisstgjøre og tilrettelegge for at både privatpersoner og næring kan bidra i kampen mot matsvinn.

Kilde: Too Good To Go

Det er i skrivende stundt nesten 1.500 butikker med i dette konseptet som skal redusere mat som blir kastet. Du laster helt enkelt ned appen via App Store eller Google Play. Finner området og så er det bare å velge hva du vil ha, betale og hente.

Bildet over er fra min første handel. Dette kostet meg 49 kroner og ble hentet kvart over tre i bakeriet som holder til å samme bygning som kontoret holder til. Dette er ikke siste gang!

I Norge kaster vi 385 000 tonn med mat i året. Det tilsvarer hver åttende handlepose – rett i søpla! Matsvinnet har en verdi på ca. 22 milliarder kroner i året.

Kilde: Too Good To Go

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Genialt!
    Har hørt flere som bruke denne (eller lignende apper) i Oslo. Men her er det ikke noe sånt. Så tror det der burdebrude innføres andre steder også.

    Alt det for 49-,? Det var jo kjeeeempedeal!

  2. Pingback: Anbefaling: Too Good To Go -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.