Amberly – jeg er Nora, og du?

Amberly Signature Looks - Nora-lappeteppet-anja holt
Farger fra Amberly

Amberly har gjort pakkingen min lettere. Ja, for det hender jo at jeg er ute på tur. Sist sett på toget fra Fredrikstad. Er det noe jeg har blitt ganske god på så er det å pakke minst mulig for å få plass i en sekk. Noen ganger må jeg pakke mye på kort tid, også når jeg skal reise videre, så derfor liker jeg å ha mest mulig ting samlet. 

Det var vel derfor jeg var et lett bytte når annonsen for “signaturlooken” kom opp i feeden min. Etter litt konsultasjon med en konsulent ble jeg definert som en arketypen Nora. Når denne jobben var gjort er resten enkelt videre. For da trenger jeg ikke tenke noe mer på hva jeg skal velge, det er allerede fargene plukket ut.

anja holt - lappeteppet-amberly - archetypes-arketype-nora
Jeg er Nora, hvem er du?

Jeg kjøpte hele pakka på Black Friday- tilbud. Jeg liker masacaren. Den gir meg lange vipper. Leppestiften tørker ikke ut leppene i kulda. Poeng for det. Når det gjelder fargene i palettet er de enkle å jobbe med, ikke for pigmenterte (jeg liker bedre å ta på litt og litt). Her er alle produktene brukt (jeg har foundation fra et annet merke, men tenker teste ut denne pakken når jeg er tom).

Et skikkelig bra triks for rene svamper

Det er alltid viktig å bruke rent utstyr uansett hva du skal gjøre eller lage. Det gjelder også når du sminker deg. Etter at jeg kom over denne videoen så har jeg alltid rene koster hver eneste morgen. Det som blir brukt blir lagt på vasken, når jeg er ferdig sminket (og mens settingsprayen tørker) vasker jeg koster og svamper slik at de er klare.

Jeg tror at kvinner ser meg på coveret av magasiner og tenker at jeg aldri har en kvise eller poser under øynene. Men de må innse at det er etter to timer med hårstyling og sminke, i tillegg til retusjering. Selv ikke jeg ser ut som Cindy Crawford når jeg står opp.

Cindy Crawford

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

9 Comments:

 1. Pingback: Amberly – jeg er Nora, hvem er du? -

 2. Du er vakker!
  Fantastisk flotte bilder av deg!

  You look smashing! Når det gjelder vasking av sminkekosten (ja, for jeg har bare en) så gjøres det i ny og ne. Jeg er såååå dårlig på å bruke sminke generelt … tror jeg burde snakket med konsulenten,jeg og… og finne ut hvem jeg er?..

 3. Så kjekt med alt i ett? fine bilder av deg. Her er det bare litt mascara og et forsøk på å få lyebryna til å se like ut det fjøres noe med 🙂

 4. Lena Gulbrandsen

  Flotte, fine, vakre deg! Ble så glad da jeg hørte du ville prøve Amberly!
  Du ser smashing ut – det gjør du jo alltid!

 5. Jeg er “Elisabeth” 😀 Fantastisk flotte bilder med nydelig sminke 🙂 Jeg elsker Amberly produktene, alt fra de dyktige veilederne jeg jobber med, hudserien og sminken! Digger ALT som har med amberly å gjøre 😀 Du er en nydelig NORA 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.