En lørdag utenom det vanlige

Forrige lørdag startet med nystekt grytebrød. Sist jeg var i Sverige kjøpte jeg Aioli og det er noe som er sååååå deilig på nystekt loff! Det var ei jente som spiste tre skiver med dette til frokost den dagen.

Jeg dyttet innpå med appelsinmarmelade og gul ost på skiva. Når alt var ryddet og klart stakk vi til Oslo. Dro innom Fretex for å handle klær. Her var det en snuppe som virkelig fikk stjerner i øya. Hun finner sjelden noe på senteret, men her var det mange skatter å fråtse i.

Jeg introduserte dem for Pincho Nation etterpå. Det var ikke mindre suksess! Dette var et konsept de virkelig likte. Og tematikken sirkus passet jo husstandens yngste helt perfekt. Så mye god mat og ikke minst kule drinker!

Dette er tatt inne på toalettet. Vi snakker at det er et gjennomtenkt konsept her. Den yngste bestemte seg ganske raskt for at hennes neste rom skulle se slik ut. Det var bare å handle inn!

Etter maten ble det en spontan kinotur. “Alt dette på en dag” ble nesten litt for mye av det gode. Maleficent var en kjempefin film og jeg gråt mer enn en gang. Godt jeg er så tøff, en skikkelig hard nøtt.

En drømmedag med jentene, en nesten “ut av dæ sjæl opplevelse” for deres del. Vi kan ikke gjøre dette hver helg. Men en gang i blant er det jo deilig ikke tenke på at det koster skjorte og bukse. Den kan vi heldigvis kjøpe billigere på Fretex, da….

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: En lørdag utenom det vanlige -

  2. Sånne lørdager kan jeg også leve lenge på. Vår ble inntatt i en hockeyhall. I Halden 😀

  3. Det der høres ut som en innholdsrik lørdag!
    Den filmen har jeg sååå lyst til å se også. Men kjenner jeg meg selv rett, ser jeg den ikke før dem kommer på iTunes eller noe.

    Så kult konsept! Har ikke hørt om det, jeg. Men det virker kult!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.