#5itemschallenge

Nå snakker “alle” om #5itemschallenge på Instagram. Jeg tenker at en del mennesker har mer klær enn de har godt av. Når noen skryter av seg selv for å bruke den samme buksa to dager på rad tenker jeg at miljøet sliter like mye som lommeboka. For er  egentlig en bukse på et voksent menneske vanligvis skitten etter en dag?

Jeg kan bruke buksa mer enn to dager også, jeg! Men om jeg svetter som en gris, bråbestemmer meg for en tur i skogen eller spiser som en 2- åring uten tilsyn ja så går det gæli selv for en gammel traver som meg. Det er jo lov å bruke huet til annet enn pynt? Men vanligvis varer den meget mer enn en dag. Men  #5itemschallenge gjør kanskje slik at man tvinges til å tenke litt mer kreativt på det man har.

Når jeg reiser på jobbturer, hvilket jeg gjør med jevne mellomrom, så reiser jeg bare med en liten sekk. Oppi der har jeg et sett undertøy, ren genser/ trøye og toalettsaker. Som regel velger jeg å bruke dressjakke på tur så derfor er trøye pakkevennlig alternativ.

lappeteppet_blå_olabukser
Er det rom for så mange bukser i en #5itemschallenge

Jeg kunne helt klart likt å eie et walk in closet. Med dagens beholdning av klær så blir det ikke akkurat trangt om plassen. Men klart. kan jeg henge opp turklær i tillegg skulle jeg nok smilt allikevel. Og delt det med ungene, for vi bruker jo en del på tvers. De har en skuff med egne klær de også. For hvor mange blå olabukser trenger man egentlig?

Dette er #5itemschallenge

Du får kun bruke fem plagg på en uke.

Jakker, skjerf, smykker, undertøy, jakker og sko kommer utenom.

“Nød lærer naken dame å spinne” og dårlig lagrinsplass lærer i hvert fall meg å beholde kun de tingene jeg liker. Jeg trengte ikke over førti telysestaker eller sko jeg brukte to år tilbake. Det er jo favorittene som blir brukt igjen og igjen uansett. Steve Jobs var inne på noe, altså!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: #5itemschallenge -

  2. Som linn skriver hadde jeg også slitt pga babyens kroppsvæsker overalt? men ellers ikke noe problem 🙂 bruker gjerne buksa flere dager, og har man takjorte under genseren trenger da ikke genseren å byttes hver dag heller ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.