4dx – En helt rå filmopplevelse på Ringen Kino

4dx - en helt rå opplevelse

4dx – en helt rå opplevelse

Vi avsluttet påsken med et besøk på Ringen Kino sin 4dx kinosal for å se “Tomb Raider.” Og det var litt av en opplevelse. Ja, det koster cirka dobbel billettpris. Ja, det er helt verdt det. Når filmen var over var jeg helt utslitt og jentene snakket i munnen på hverandre. Anbefaler flette til de med langt hår samt vannfast sminke om man har behov for slikt.

4DX er en nyskapende teknologi som gjør det mulig for deg i salen å virkelig være til stede i handlingen som foregår på lerretet. Ved bruk av stoler som beveger seg i alle retninger, i samspill med effekter som blant annet vind, vann, regn, tåke, bobler, luftskudd og lukt, vil 4DX levere en unik og heftig kinoopplevelse for våre gjester. Kilde: NF Kino

Filmen i seg selv var alt det vi drømte om og vi håper helt klart på en oppfølger. Det var mye spenning, latter og girlpower i denne versjonen. Så har du to timer til overs? Da kan det absolutt anbefales å se denne om du liker fantasy/ eventyr. Vi avsluttet dagen med bålpanne og drømte oss litt tilbake til jungelen.

Lara Croft, the fiercely independent daughter of a missing adventurer, must push herself beyond her limits when she finds herself on the island where her father disappeared.Kilde: Imdb

Lykke til med å få oss inn i en vanlig kinosal etter dette, mamma!

Har du testet 4dx på kino noen gang?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: 4dx – En helt rå filmopplevelse på Ringen Kino

  2. Kult!
    Nei, ikke vært på 4D kino enda! Tar du meg med på en kino date? Jeg vil også se Tomb Raider!
    Ps, jeg lover å flette håret først ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.