45 år og teller

I dag blir jeg 45 år. Mange skal sikkert si at jeg er halvveis til 90 – og det er jo helt rett! Men jeg fokuserer isteden på at jeg lever med hele meg og i dag er jeg både den eldste versjonen av meg selv og den yngste jeg noensinne kan bli igjen.

Jeg sto fortsatt opp klokken syv. Dagen startet som vanlig med en kaffe og trøtt morratryne. Alt er ved det normale. Kanskje bortsett fra at jeg går inn i ny kategori på spørreskjemaer? Uansett, vi får se hva resten av dagen bringer!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.