We Are Fit Rabattkode!

//Annonse//

Ute på tur, nyter sola, i nye thights fra We Are Fit. Den heter “Black Tights Ribbed Seamless” og er i samme stoff som den hvite genseren og toppen jeg også har.

Det er skikkelig skarp luft ute nå, så jeg har stjålet tilbake dunjakka mi. Goggingen går det så som så med. Jeg har en dag bak meg med 8 km av og på. Det gjorde fryktelig vondt i fryktelig mange dager, Men på en ganske sjuk måte var det også tilfredsstillende at det gikk forholdsvis greit.

Nå har jeg funnet en løype som er flat grusvei i 3 kilometer. Klarer løpe denne tur retur uten å dø hverken under eller etter turen. Da starter vi nok der, tenker jeg!

PS. Om du vil booste din treningsøkt, motivasjon eller garderobe hos We Are Fit kan du bruke rabattkode 25Lappeteppet så får du råd til enda mer!

Svar på gårsdagens påskeegg var stillheten!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.