Vindusrekka del 2

Nytt trekk på sjeselongen for 500 kroner. Nye gardiner for 200 kroner. Resten er som før, men inntrykket er noe helt annet. Tenåringene ville ikke bytte. Jeg har ikke kastet de gamle trekkene. Men jeg kan love deg at de var enige i at dette “åpnet opp rommet!”

Men de stresser litt, fordi vi spiser gjerne i sofaen med en serie på kvelden. Da er det kjekt å si at man kan vaske trekkene på seksti grader!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.