Vindusrekka del 1

Nå starter en litt impulsiv greie her. Jeg er jo ganske god på å ta vare på ting. Jeg sparer. Jeg reparerer. Og så plutselig sier det KLIKK og så har jeg bestemt meg. Da gjør jeg ting. Da er det akkurat som om ting er ferdig tenkt i det jeg samme øyeblikk som en idé slår ned i hodet på meg.

Jeg kan jo ikke kalle meg en ekte Influenser når jeg ikke engang klarer ta skikkelige bilder i dagslys før jeg begir meg inn på slike prosjekter. Men jeg er sånn. Det er meg.

Tanken har uansett modnet over lang tid sånn i bakhodet. Jeg har tenkt, slått fra meg. Ikke verdt det. Tenkt igjen. Slått fra meg. Vi vet jo ikke hvor lenge vi skal bo her. Korona kom. Korona dro aldri. Det er ikke 100% brakkesjuke. Men det var på tide å gjøre en endring i Kosekroken med minimale midler. Vi er mye hjemme, la oss gjøre det fint rundt oss!

Noen raske søk på www.finn.no senere….. følg med i kveld på hvordan denne vinkelen ble endret for 700 kroner!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.