Velkommen til verden

Velkommen til verden, lille vakre Nora! Mammaen din fikk votter som kan brukes når hun triller deg, men du skal heller ikke fryse. Derfor kler gudmor deg i ull! Løvhjerte kyse og sokker, nok et nøste jeg fant i kurven, skal holde deg god og varm!

Gaven er strikket i Viking garn “Alpaca Storm” på pinne 3,25.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.