Tur med Anne på landet

I dag har jeg gått på et nytt sted. Bingsfoss stranden med selveste tiaradronninga Anne. Hun skulle bare ha med kaffe, men her vanket det både klementin og ulike barer i Corona vennlig utførelse. Bingsfoss er nå på lista over pene steder å gå tur.

Takk for turen til både henne og Gutta krutt (to herremenner på fire bein, også kalt pelsklinger)! ❤️

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.