Tur #8: Bokkedalen

27.mai var den jentene fra det som i sin tid ble omtalt som “Roma- gjengen” ute på tur.Vi har nå blitt sett med tiara på den bruneste pizzasjappa i Lørenskog og nå med tursko i Eidsvoll.

Turen inn til Bokkedalen er nydelig. Det er mange klopper, og dugnadsgjengen har virkelig lagt ned en formidabel jobb inn til en av de flotteste rasteplassene jeg har vært på.

Her er det definert som “enkel” i vanskelighetsgrad og høydeforskjellen er på 150 meter. Toppen er 209 moh turen er totalt på 5 km.

Dette er en fin tur å ta med familien, eller venner, og kan berolige alle med at det er Antibac, tuba og flere turkart på toppen. Og er du heldig får kanskje også du besøk av en kjentmann og hakkespett.

PS. For ordens skyld var dette to individer. Kjenmann var ikke hakkespett, men en av dugnadsgjengen og god kunnskap om de ulike stiene i området.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.