Tro i kjerka

Det er lov å be om hjelp, men da må du si det slik at andre hører hva du trenger hjelp til. Ikke anta at folk vet. “Tro gjør du i kjerka” hørte jeg en gang, jeg tror at de troende tror overalt men det er en annen sak….

Jeg har gjort mye alene. Jeg er veldig god til å stå alene. Jeg er god på å finne løsninger alene. Jeg er vant til å tenke at jeg er alene. Jeg er ofte alene. Jeg “tåler mæ sjæl” ekstremt godt.

Men jeg er ikke helt alene. Jeg har noen jeg kan lene meg på. Det er godt. Jeg tar mitt ansvar og jeg ber om hjelp når jeg må. Jeg ber høyt og tydelig og er dønn ærlig med de jeg stoler på.

I dag skal jeg møte det ene støttehjulet mitt. Jeg er så nærme å lukke en boks, legge vekk, pakke bort en del inni meg. En tanke jeg aldri har turt håpe på.

Såret blør ikke lenger. Det har grodd. Arret på sjela er der, det forsvinner aldri. Men nå ser jeg på det med et mildere blikk. Et, for meg, synlig bevis på noe jeg har overvunnet. Noen snøflak i kula mindre. Innmari godt. Innmari stolt. Jeg lurer på om det er jeg eller Psyk. I som ble glades sist time.

Mange av oss som går i terapi vi går ofte i terapi for å “deale” med mennesker i livet vårt som ikke vil gå i terapi.

Mental Helse Ungdom

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.