Torsdag 8.juli

Torsdag 8.juli #hjemmeferie

I dag ble min eldste datter 18 år. Som tiden har flydd avgårde! Hun ble vekket med frokost, pakker og sang og har gjort alt hun har ønsket i hele dag. Hun har fått skjørt, topp, ring, smykke og penger. Slik bursdager skal, og bør starte.

Jeg vasket leiligheten da hun gikk en tur. Etterpå dro vi til Oslo med tog og shoppet opp en del av pengene. Det ble noe handling på oss andre også.

Vel hjemme gikk jeg opp for å hente bilen. To slitne tenåringer hang på togstasjonen med gnagsår og null energi. Men har man bursdag så har man bursdag.

På vei tilbake bestilte vi sushi, stoppet og handlet godis og dro hjem for å se en ny skrekkfilm. Nå har vi tre til før vi skal på kino!!!!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.