Torsdag 1.juli

Torsdag 1.juli #hjemmeferie

Oppe halv åtte for å ta i mot en installatør mellom åtte og ni. Det skjedde jo ikke, han kom halv ti. Han skulle fikse supernett til Kosekroken. Det skjedde jo ikke, en dings må fikses først og signalene er for svake. Kanskje en annen gang.

Men jeg fikk morgenkaffe og frokost i sola. Dørkarmen inn til badet har fått to strøk med maling, maskeringstape er fjernet og badet vasket.

Vilde og jeg gikk tur rundt Steinbruvann, temperaturen ute er jo herlig nå, før jeg og Ida dro innom hennes favoritt “asian store” og bunkret opp med diverse godsaker.

Alt i alt nok en god, og aktiv, hjemmeferiedag. Det ble nemlig 20.000 skritt i dag også! I morgen er det helse på planen som blant annet innebærer knekk og stikk.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.