Tirsdag 29.juni

Tirsdag 29.juni #Hjemmeferie

Hjemmeferie betyr ikke at vi sitter inne, hjemme, og stirrer i veggen. I år, som tidligere år, har vi hjemmet som base. I dag var det introduksjon av SPA til husstandens yngste medlem som endelig har blitt 16 år.

Mamma klarte det meste bra. Jeg hadde booket dagpass hjemmefra, lunch var reservert, tanken på bilen var full, bikinier lagt frem. Men en ting glemte jeg å sjekke,

“Mamma, det er nakne folk her!”

Åja, det var DEN dagen i dag, ja….. det var mye kjønnsorganer i monitor i dag. Noen var litt stoltere enn andre av utstyret og gikk litt ekstra breibeint. Jeg la ikke merke til noe eksepsjonelt ved noen uansett kjønn. Vi er heldigvis ganske likt utstyrt de fleste av oss.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.