Til Aron ~Fra Mamma

Jeg fikk tre nøster til en hals. Det ble litt garn igjen. Da ble det også en lue med dusk og et par sovesokker til barnehagen! Når disse var ferdig var det tilfredsstillende mengder igjen av restegarn for denne pinnevrideren.

Dette er Siri sine enkle sokker og hals, strikket med superwash garn fra Nille. Lue er etter “eget hode” selv om den ikke passer mitt.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.