Ti på topp

Gratulerer med ti toppturer på en måned, Merete, og takk for at du tok meg med på feiringen! Disse toppturene er et helt fantastisk tiltak og herlig at det er så mange som benytter seg av dette tiltaket!

Jeg ser også at Anne Kjersti og Cato har plukket en del topper, jeg heier på dere også! Ti på topp har ført til at i hvert fall jeg har blitt mer kjent i området og oppdaget mange (for meg) skjulte skatter!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.