Takk for lånet

Har hatt litt tid til pinner, og dette garnet har ligget altfor lenge. Egentlig var planen sokker, men siden hodet ikke er på plass for å tenke noe nytt lager jeg noe som jeg ikke trenger bruke huet til.

Bilder underveis er jeg ikke så god på

Dette blir en gave til en liten jente, og når man ikke har små jenter å prøve på finner man en på en kafé! Takk til snill mamma som lånte bort hodet til sønnen sin i går.

Håper alt passer!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.