T for takknemlighet

anja holt

Jeg vil bare få sende et stort, ekte smil til alle flotte ildsjeler rundt om i det vakre landet vårt som merker stier langs fjell, sjø og i skog. Tusen takk for at dere gjør det trygt og godt for oss alle å ferdes og nyte vårt vakre land og natur!

Den røde “T” eller en sprayflekk på en stein eller et tre, noen ganger så kjenner jeg på en skikkelig dyp takknemlighet når jeg ferdes på ukjente steder at jeg allikevel er på rett vei.

“T” for Trygghet og Takknemlighet fra en Turist i eget land.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.